Još se jedna mrtva diva zahvaljujući hologramu vraća za mikrofon, ovaj put je u pitanju Whitney Houston

Njezina bi svjetska turneja trebala početi početkom iduće godine

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22: Singer Whitney Houston accepts the Winner of International - Favorite Artist Award onstage at the 2009 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 22, 2009 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Nedavno se naveliko pričalo o tome da se na pozornicu vraća legendarna Billie Holiday. No, to nije sve. Upravo je objavljeno da iduće godine na turneju kreće i Whitney Houston i to u obliku holograma, naravno. Tu su vijest potvrdili i ljudu iz Hologram USA, kompanije koja će ovu divu opet vratiti za mikrofon.

“Mislim da je ovo sjajna prilika da njezini fanovi ponovo vide jednu od najomiljenijih ženskih izvođača u povijesti”, poručila je Pat Houston, ravnateljica njezine zaklade. “Ovako će ostati uspomena na nju koja će trajati još dugo”, zaključila je.

Turneja bi trebala početi početkom iduće godine u SAD-u, a nakon toga bi trebala krenuti na svoj put po svijetu. U slučaju da propustite popratiti ovo čudo od tehnologije uživo, ne brinite. Izvršni direktor Hologram USA, Alki David, najavio je da će koncerte Whitney Houston moći pratiti svatko tko će se pravovremeno uključiti na besplatni stream.