Kerempuh ima veliko adventsko darivanje. Ako pogodite tko je glumac na slici, možda osvojite pretplatu na Telegram

Kerempuh će dobitnike proglasiti sutra, evo kako sudjelovati

Satiričko kazalište Kerempuh ima veliko adventsko darivanje – nagradni adventski kalendar. Svakog dana adventa preko Instagrama imaju nagradnu igru u sklopu koje građani mogu osvojiti ulaznice za kazališne predstave i nagrade njihovih partnera.

Kerempuh danas poklanja ulaznice za političku satiru ‘Bilježnica Robija K.‘ te godišnju pretplatu na Telegram – poklon koji ćete svakodnevno otvarati sljedećih 365 dana.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati pratitelji Kerempuha i Telegrama na Instagramu, a kako bi osvojili te nagrade u komentaru na Kerempuhovom Instagramu, potrebno je pogoditi koji je Kerempuhov glumac ovog adventa postao Grinch, i istovremeno označiti svojeg najdražeg Grincha. Kerempuh će dobitnike proglasiti sutra, a bit će izvučeni slučajnim odabirom.

Poklon – godišnja pretplata na Telegram

U opisu nagradne igre kazalište Kerempuh je pokušalo potaknuti na razmišljanje o informiranju prije interneta i društvenih mreža. “Sjećate li se onih vremena kad nije bilo interneta, društvenih mreža ni hrpe tv programa i kad su glavni način informiranja bile dnevne novine koje su se čitale od početka do kraja, pa se o pročitanom raspravljalo sa susjedima, obitelji i prijateljima? Sjećate li se vremena kad su novinski tekstovi i kolumne odgajali buduće intelektualce i kad je bila stvar kulture svakodnevno barem prelistati one najvažnije tiskovine”, napisali su i nastavili:

“Vremena su se promijenila, a tiskane medije polako zamjenjuju portali. Ipak, i danas postoje oni koji se izdvajaju iz mase i čije je svakodnevno praćenje apsolutni imperativ. Jedan od takvih je Telegram.hr koji se bavi gorućim društvenim pitanjima te svojim bespoštednim istraživačkim novinarstvom otkriva društvene anomalije, pokreće promjene i gura društvo naprijed.”

“Njegova briljantna ekipa vrhunskih novinara i kolumnista s jednakim žarom puni sve rubrike – od politike, preko biznisa i kulture, pa do svjetskih zanimljivosti, zbog čega je Telegram.hr u više navrata proglašen najkvalitetnijim i najutjecajnijim portalom u Hrvatskoj”, objavili su iz Kerempuha.