Nekad je nužno odabrati stranu

Kojem god političaru Let3 napiše pjesmu, taj propadne. Sad pozivaju građane da glasaju koga da sljedećeg ureknu

Basist benda Mrle je na svojem Twitter profilu zatražio poneki prijedlog

Na društvenim mrežama danas se pojavila zanimljiva teorija. Jedan korisnik primijetio je kako Let3 ima ozbiljan utjecaj na zbivanja na političkoj sceni; kojem god političaru posvete pjesmu, njemu krene loše. U pjesmi Omađijaj me, izdanoj 2013. godine, bend spominje Zorana Milanovića, koji je nedugo nakon toga otišao iz politike (u spotu su članovi benda kostimirani u također bivšu premijerku Jadranku Kosor). Pjesma posvećena Tomislavu Karamarku, Kurac Marko iz 2016. godine, lansirana je neposredno prije njegova pada.

Album posvećen Angeli Merkel, nazvan Angela Merkel sere, izdan je gotovo u realnom vremenu s početkom najvećih problema njemačke kancelarke. Dakle, koga se Let3 dohvati, taj uskoro propada.

Traže sljedeću žrtvu u komentarima

Kad se objava s tom zabavnom teorijom zavjere počela šerati, uključio se i Mrle iz Leta3. Podsjetio je korisnike i na slučaj s pjesmom Golub Vaso, koju su zajedno sa Sinišom Vucom posvetili gospodinu Milijanu Brkiću. A svi znamo kroz što on prolazi posljednjih mjeseci.

Mrle je pritom raspisao mali natječaj. Od svojih pratitelja traži da šalju prijedloge kome bi Let3 sljedećem trebao posvetiti pjesmu. Zasad se najviše spominju premijer Plenković, gradonačelnik Bandić te gospođa predsjednica Grabar-Kitarović. Razvoj situacije pratit ćemo s nemalim interesom.