Konačno je stigao trailer za sljedeći veliki Marvelov film, Captain Marvel

Novi veliki film iz svijeta Marvela u naša kina dolazi 7. ožujka 2019. godine

FOTO: Brie Larson/Twitter

U emisiji Good Morning America danas je premijerno prikazan prvi trailer za sljedeći veliki Marvelov film, Captain Marvel, koji fanovi čekaju još od travnja i mističnog završetka Rata beskonačnosti, posljednjeg nastavka Avengersa.

Naime, u posljednjim trenucima filma, Nick Fury šalje poruku putem bipera, prije nego što se raspadne u prašinu. Pred sam kraj scene, na trenutak možemo vidjeti ekran bipera, na kojem se prikazuje logo Captain Marvel. Dakle, možemo zaključiti da će Captain Marvel imati značajnu ulogu u idućim Avengersima.

Ipak se ne radi u potpunosti o orgin storyju

Ulogu Captain Marvel, odnosno Carol Danvers, dobila je Brie Larson. Iz pisanja Entertainment Weeklyja prošloga tjedna, jasno je da će Danvers u ovom filmu već imati svoje superherojske moći. Film će pratiti njen odlazak za Zemlje i pridruživanje Starforceu, kolektivu superheroja kojeg predvodi Mar-Vell kojeg će glumiti Jude Law.

Sigurno je također da će se Captain Marvel susresti s Ronanom, kojeg smo prvi puta vidjeli u filmu Guardians of the Galaxy. Čini se da će susresti i Skrullse, negativce koji mogu mijenjati svoj fizički oblik, a koji su jedan od klasičnih negativaca iz Marvela svijeta. Radnja će biti smještena u 90-e godine pa će ljudi zaduženi za šminku imati prilično posla u pomlađivanju Nicka Furyja (Samuel L. Jackson) i Agenta Coulsona (Clark Gregg). Captain Marvel će se u našim kinima početi prikazivati 7. ožujka 2019. godine, oko dva mjeseca prije novog, četvrtog nastavka Avengersa.