Konačno je objavljen prvi teaser za zadnju sezonu Game of Thronesa

Znamo i da će prva epizoda biti emitirana 14. travnja

FOTO: Screenshot/Youtube

Konačno je pušten prvi teaser za zadnju sezonu serije Game of Thrones. I konačno znamo točan datum emitiranja prve epizode: 14. travnja. Teaser otkriva dosta, no opet ne previše. Jedina scena je povratak potomaka Starkovih u njihovu obiteljsku grobnicu u Winterfellu.

Prošle jeseni HBO je najavio da će se Game of Thrones vratiti u finalnoj sezoni sa samo šest epizoda, što su i potvrdili ranije ove godine. Na dodjeli nagrada Golden Globes, šef HBO-a Richard Plepler izjavio je za Variety da će nadolazeća sezona 2nadmašiti sva očekivanja2, a sezonu je opisao kao “šest filmova”.

Nije zadnje od Westerosa

Zadnja sezona Game of Thronesa nije zadnje što ćemo vidjeti iz George R.R. Martinovog Westerosa. HBO je najavio nekoliko spinoffa, a nedavno je i službeno naručena pilot epizoda za jednog od njih. Serija The long night navodno je prequel serija sadašnjem Game of Thronesu, budući da je smještena “tisućama godina” ranije.

Spinoff je nedavno dobio i prvu glumačku postavu. Među njima su Naomi Watts, Josh Whitehouse i Denise Gough. Režiju prve epizode prequela preuzela je S. J. Clarkson, poznata po režiji nekoliko epizoda serija Life on Mars, Jessice Jones i Orange is the new black.