Konačno je stigao prvi trailer za TV seriju Woodyja Allena i čini nam se da smo sad još uzbuđeniji

Zove se Crisis in Six Scenes, a Miley Cirus glumi jednu od glavnih uloga

FOTO: amazon

Upravo je stigao trailer za seriju Crisis in Six Scenes koju je Woody Allen razvio za Amazon. Allen je, inače, seriju napisao, režirao, a onda je i odglumio jednu od glavnih uloga. Premijera je zakazana za 30. rujna.

Dvominutni video započinje scenom u kojoj se Woody i njegova prepoznatljivo disfunkcionalna obitelj predstavljaju gledateljima. Allen u krakom isječku svom brijaču priča kako radi na novoj seriji, a nakon toga se u videu pojavljuje cijeli niz alenovoski duhovitih likova, uključujući i buntovnicu koju igra Miley Cirus.

Radnja serije događa se, inače, tijekom turbulentnih 60-ih godina u Americi, a prati živote tradicionalnog bračnog para iz predgrađa (Woody Allen i Elaine May), njihovog kućnog gosta (John Magari) te njegove zaručnice (Rachel Brosnahan) čije konzervativne svjetonazore propituje mlada hipijevka (Miley Cirus) inspirirana radikalnim komuniznom.

Mislio je da su serije jednostavnije od filmova

“Mislio sam da ću ovaj projekt ugurati između sva filma i završiti to. U čemu je problem, pa to je samo televizija”, piznao je kontroverzni filmaš.

“No taj se je medij tijekom godina znatno promijenio i trenutačno se na televiziji rade prekrasne stvari. Čim sam počeo, shvatio sam da to neće ići glatko kako sam zamišljao s obzirom da se više ne radi o mediju kakav sam ja poznavao pred 50 godina. Danas više ne prolaze svakave gluposti”, dodao je.