Konačno kreće snimanje remakea kultnog horora Ono Stephena Kinga i prilično smo uzbuđeni

Kad smo čuli tko će glumiti klauna malo smo se šokirali

FOTO: YouTube

Vjerojatno se svi još uvijek sjećate trauma, koje su nekima od nas još dosta svježe, nastale nakon što ste pogledali televizijsku ekranizaciju Stephen Kingovog hita Ono iz 1990. godine. Pa, konačno je došlo vrijeme za remake tog kultnog horora, a pročulo se i tko bi trebao utjeloviti onog prokleto strašnog klauna Pennywisea.

Dakle, u suvremenoj adaptaciji jednog od uspješnijih romana kralja horora klauna će igrati glumac Bill Skarsgård. U toj ulozi naslijedit će Tima Curryja koji je ’90-e utjelovio fatalnog klauna, jedno od mnogih entiteta demonske sile koja ima neutaživu žeđ za ubijanjem.

A doznalo se i ime redatelja. Radi se o Andyju Muchiettiju koji će, zapravo, režirati dva nastavka filma Ono: prvi će pratiti kako se djeca bore protiv sile zla dok će se radnja drugog fokusirati na istu stvar samo u nešto odraslijim verzijma glavnih glumaca.

https://www.youtube.com/watch?v=PqqBpAqnGKg

Remake će raditi rezervna ekipa

Inače, o remakeu ovog filma priča se već dosta dugo, a taj projekt trebao je inicijalno raditi Cary Fukunaga dok je zloglasnog klauna trebao igrati Will Poulter.

Stvar se na kraju raspala jer je redatelj odustao od projekta. Navodno se kreativno razišao s producentima, a onda se u međuvremenu popunio Poulterov raspored pa je i on otpao. No, sigurni smo da će i aktualna ekipa napraviti strašan posao i jedva čekamo da nas dobro uplaše.