Nekad je nužno odabrati stranu

Konačno su se pojavile i prve fotografije serije koju Woody Allen radi za Amazon i čini se da će biti genijalna

Poznati redatelj napisao je, režirao i sam glumio u seriji Crisis in Six Scenes

cijela ekipa serije crisis in six scenes
FOTO: Jessica Miglio/amazon

Prvi televizijski projekt Woodyja Allena, serija Crisis in Six Scenes, bit će premijerno prikazan na Amazonu za točno mjesec dana (dakle, 30. rujna), a upravo su se, kako piše IndieWire, pojavile i prve službene fotografije. Komediju je zamislio, napisao i režirao sam Allen dok su producentski dio posla preuzele Erika Aronson i Helen Robin.

Radnja serije događa se, inače, tijekom turbulentnih 60-ih godina u Americi, a prati živote tradicionalnog bračnog para iz predgrađa (Woody Allen i Elaine May), njihovog kućnog gosta (John Magari) te njegove zaručnice (Rachel Brosnahan) čije konzervativne svjetonazore propituje mlada hipijevka (Miley Cirus) inspirirana radikalnim komuniznom.

Allen tvrdi da je televizija teži posao nego što si je zamišljao

Prvi isječci serije prikazani su još početkom kolovoza kad je objavljen i službeni naslov serije. Priča se kako bi serija, nažalost, trebala imati samo jednu sezonu, a poznati redatelj priznao je nedavno i kako je stvaranje serije bilo mnogo teže nego si je on to zamišljao.

Miley Cirus
Miley Cirus Jessica Miglio/Amazon

“Mislio sam da ću ovaj projekt ugurati između sva filma i završiti to. U čemu je problem, pa to je samo televizija”, piznao je kontroverzni filmaš. “No taj se je medij tijekom godina znatno promijenio i trenutačno se na televiziji rade prekrasne stvari. Čim sam počeo shvatio sam da to neće ići glatko kako sam zamišljao s obzirom da se više ne radi o mediju kakav sam ja poznavao pred 50 godina jer danas više ne prolaze svakave gluposti”, dodao je.

Prisjetio se i prvog trenutka u kojem je uočio Miley Cirus kad je još kao djevojčica glumila u Disneyevoj seriji Hannah Montana. “Zapitao sam se tko je ta djevojčica. Bila je sjajna. Odlično je bacala te svoje replike. Bila je to smiješna mala serija, ali bila je dobra u tome što je radila”, rekao je Allen te dodao kako je planirala malo predahnuti od posla, ali je pristala snimiti njegovu seriju jer ju je uloga zanimala.

Woody Allen i Miley Cirus
Woody Allen i Miley Cirus Jessica Miglio/amazon
John Magaroi Rachel Brosnahan
John Magaroi Rachel Brosnahan Jessica Miglio/amazon
cijela ekipa serije crisis in six scenes
cijela ekipa serije crisis in six scenes Jessica Miglio/amazon
woody allen i Elaine May
woody allen i Elaine May Jessica Miglio/amazon
woody allen
woody allen Jessica Miglio/amazon
 Elaine May
Elaine May Jessica Miglio