Woody Allen uskoro počinje snimati novi film, a upravo mu se pridružila i Kate Winslet

Bit će to prva suradnja poznate Britanke i američkog redatelja

FOTO: AFP

Iako se Woody Allen za vrijeme filmskog festivala u Cannesu ponovno našao u centru skandala zbog optužbi da je seksualno zlostavljao svoju kćer Dylan Farrow, to nije spriječilo holivudske zvijezde s A liste da uskoče u njegov novi projekt čim im se za to pruži prilika.

Jedna od njih je i oskarovka Kate Winslet, kako prenosi Guardian. Navodno samo još mora potpisati ugovor kojim će se obvezati da će se najesen pojaviti na setu Allenovog novog filma.

Detalji filma su zasad nepoznati, kao što to kod ovog nagrađivanog redatelja obično biva, a ne zna se ni ostatak casta. Ovaj zasad neimenovani projekt označit će, inače, prvu suradnju poznate glumice i kontroverznog redatelja.

Allanov sin reaktualizirao je nedavno skandalozne optužbe

Njegov prošli film, Cafe Society, otvorio je ovogodišnji Cannes i pokupio dosta dobre kritike. No, tu pozitivnu priču nažalost su zasjenile optužbe otuđenog Allenovog sina Ronana Farrowa koji je ponovno aktualizirao maločas spomenuti skandal i to na sam dan premijere. Zanimljivo je da se Allenu zbog toga nikad nije sudilo, što svakako ide u prilog njegovom rezolutnom negiranju optužbi.

Da bi stvar bila bolja, na premijeri njegovog filma se majstor ceremonija Laurent Lafitte zbog toga našalio na Allenov račun usput dobrano šokirajući publiku. “Jako lijepo od Vas što ste u Europi snimili tolike filmove iako u SAD-u čak niti niste osuđeni za silovanje”, rekao je aludiravši na slučaj Romana Polanskog koji se zbog silovanja maloljetnice već godinama u Europi skriva od američkog pravosuđa.

Allen je kasnije rekao kako je te optužbe davno prebrodio. “Nikad o njima ne razmišljam. Radim. Zasad je to funkcioniralo. Prošlih sam godina bio jako produktivan upravo zbog toga što sam prestao razmišljati o sebi”, tvrdi poznati redatelj.