Legendarni dvojac iz Povratka u budućnost se ponovo sastao da provjeri što se sve dosad obistinilo

Toyota je napravila sjajnu reklamu dovevši Foxa i Lloyda ponovo pred kameru

FOTO: YouTube

Čini se da će se film Povratak u budućnost uskoro vratiti na male ekrane u velikom stilu, barem na kratko. Toyota je, naime, napravila sjajnu reklamu u kojoj je spojila Michaela j. Foxa i Christophera Lloyda kako bi provjerili koliko je taj film točno predvidio budućnost. I po svemu sudeći, izgleda da se dosta toga što smo gledali pred dvadeset i više godina poklopilo sa stvarnošću u kojoj mi danas živimo.

“Tokom godina smo se dosta često zabavljali pitajući se koje će od tehnologija iz Povratka u budućnost do 2015. postati stvarnost”, poručio je Fox. Ovaj je projekt, inače, dio kampanje kojom će Toyota reklamirati svoj novi proizvod.

Zanimljivo je i da se ova reklama zgodno poklopila s Lloydovom najavom da bi bio spreman snimiti i četrvti nastavak, ali pod uvjetom da se okupi cijela originalna postava. “Vjerujem da je teško zamisliti film koji pršti idejama kojima su prštala prethodna tri”, rekao je. “To bi sigurno bio velik izazov za ljude koji bi se upustili u taj podvig. Ali, siguran sam da bi se to moglo napraviti”, zaključio je vremešni Christopher Lloyd.

https://www.youtube.com/watch?v=eVebChGtLlY