Ljudi, ostavite sve, imamo važnu vijest: Abba se vraća

Najavili su dvije nove pjesme i turneju na kojoj će nastupati kao avatari

FOTO: YouTube/screenshot

Prilično smo sigurni da ovo niste očekivali, ali legendarna Abba se vraća nakon 35 godina. Naime, bend je na Instagramu objavio da su se ponovno okupili i snimili dvije nove pjesme koje će u budućnosti izvoditi avatari benda.

“Odluka da krenemo s uzbudljivom avatar turnejom Abbe imala je neočekivane posljedice. Osjećali smo da bi, nakon 35 godina, moglo biti zabavno ponovno ući u studio, pa smo to i napravili. Bilo je kao da je vrijeme stalo i da smo uzeli samo kratki predah”, napisali su iz benda u objavi.

View this post on Instagram

❤️ #abbaofficial #abba

A post shared by ABBA (@abba) on

Avatar turneja

Inače, kako je ranije ovog tjedna najavio član benda Björn Ulvaeus, članovi benda su, u sklopu novog projekta “digitalno skenirani i pomlađeni da izgledaju kao što su izgledali 1979. godine”. Njihovi će avatari prvo nastupiti u dvosatnom televizijskom specijalu u koprodukciji NBC-ja i BBC-a, a zatim će, nagodinu, avatari Abbe ići na svjetsku turneju.

Bend je u drugoj polovici sedamesetih bio jedan od najvećih pop fenomena, prodali su milijune ploča i izbacili hitove koji su u međuvremenu postali bezvremenski klasici. Jedna od dvije nove pjesme zove se I Still Have Faith in You i bit će premijerno emitirana za vrijeme televizijskog specijala koji će biti emitiran u prosincu. “Možda smo mi malo stariji, ali su pjesme nove. Dobar osjećaj”, završava priopćenje.

Vijest nam se, naravno, učinila kao dobar povod da se malo prisjetimo par njihovih hitova: