Nekad je nužno odabrati stranu

Loše vijesti za sve fanove Jona Snowa. Čini se da je smrt za njega ipak konačna

Maisie Williams vrlo je jasno rekla da za Jona Snowa povratka nema

FOTO: YouTube

Čini se da je produkcijski tim hit serije Igra prijestolja ipak ubio lik omiljenog Jona Snowa. Premda se dugo šuškalo o tome da će se taj lik ipak u nekom obliku pojaviti u nekoj od idućih sezona (čak postoji i intervju u kojem je Kit Harington to potvrdio), cijela je ta priča pala u vodu nakon što je glumica Maisie Williams izjavila da su šanse za takav scenarij ravne nuli. “Jon Snow je mrtav, a intervju koji ste svi pročitali je fabriciran i potpuno lažan”, poručila je Arya Stark.

To, doduše, nije obeshrabrilo velik dio poklonika ideje da će se Jon Snow ipak vratiti pa je internet već počeo brujati o tome što bi izjava Maisie Williams zapravo mogla značiti. Neki tako tvrde da je takav ishod s obzirom na Martinovu priču dugoročno neodrživ, dok se drugi hvataju za slamku spasa i vjeruju da je Williams samo poručila da to ne znači da ga nećemo više nikad vidjeti, dapače.

Bilo kako bilo, cijeli intervju možete pogledati u nastavku i usput saznati još pokoju vijest o tome što bi nas sve moglo očekivati u novoj sezoni serije Igra prijestolja.