Nekad je nužno odabrati stranu

Moguće je da ćemo gledati nove epizode Seinfelda, kaže Jerry Seinfeld

Okej, samo je rekao da je revival moguć, ali i to je nešto

FOTO: Sony Pictures Television

Jerry Seinfeld u utorak je gostovao u popularnom showu Ellen DeGeneres. Iako je prošlo gotovo dvadeset godina od emitiranja posljednje epizode, serija Seinfeld je još uvijek glavna tema kad se intervjuira njezinog tvorca i glavnog lika, Jerryja Seinfelda.

Ellen je Seinfelda direktno pitala postoji li šansa za ponovno snimanje njegove serije, obzirom da su nedavno najavljeni rebooti za jednako popularne serije iz tog vremena, konkretno Will i Grace, Roseanne i Murphy Brown.

Nije negirao, kao dosad

Jerry Seinfeld je, sa smješkom na licu, odgovorio: “Moguće je”. Samo ta kratka izjava je pozitivna vijest za fanove, obzirom da je u svim dosadašnjim intervjuima Seinfeld po vrlo kratkom postupku otkantao ideju o remakeu ili revivalu serije. No ovog puta je ostavio mogućnost da će serija ipak dobiti svoj nastavak.

Ipak, unatoč tome što su fanovi odmah nakon njegove kratke rečenice shvatili kako će se serija zaista snimati, pitanje je kad bi se to zaista moglo desiti. Naime, Julia Louis-Dreyfus, fanovima serije poznatija kao Elaine Benes bez koje serija ne može funkcionirati, upravo snima osmu sezonu vrlo uspješne humoristične serije Veep u kojoj glumi glavnu ulogu. Tom ulogom je ušla u povijest kao prva glumica sa šest uzastopno osvojenih Emmyja, tako da postoji mogućnost da neće željeti napustiti seriju s kojom je toliko uspješna.

Zasad još ništa nije službeno potvrđeno, ali nakon mnogo godina kada je na isto pitanje jednostavno odgovorio “ne”, Seinfeld je sada po prvi puta izjavio da je okupljanje stare ekipe moguće.