Morate cijeniti ovu vijest: Amazon snima novu vestern seriju i Arnold Schwarzenegger je glavni glumac

Outrider će biti prva ikad serija za Schwarzeneggera

FOTO: Screenshot/The Villain

Amazon Prime krenuo je u produkciju nove serije Outrider. Opisuju je kao dramsku vestern seriju, a glavni glumac i izvršni producent bit će Arnold Schwarzenegger.

Uz Schwarzeneggera će izvršni producent Outridera biti i Mace Neufeld, koji upravo producira novu Amazonovu seriju Tom Clancy’s Jack Ryan s Johnom Krasinskim u ulozi popularnog CIA agenta.

Divljina Oklahome krajem 19. stoljeća

Radnja Outridera smještena je u indijanski teritorij u Oklahomi na kraju 19. stoljeća. Serija bi trebala ispričati mračnu priču o zamjeniku lokalnog šerifa kojem je zloglasno brutalni sudac dao zadatak da pronađe legendarnog odmetnika u divljini Oklahome i privede ga.

Zamjenik šerifa će se morati udružiti s okrutnim saveznim šerifom, vladinim službenikom koji se pridružio potjeri. Kako prenosi Deadline, neprijatelji će postati saveznici, a niz neočekivanih događaja će dovesti do toga da se zapravo ne zna tko su dobri, a tko loši tipovi.

Prva Schwarzeneggerova uloga u seriji

Outrider će za bivšu austrijsku bodibildersku ikonu, zvijezdu Terminatora i Conana te bivšeg guvernera Kalifornije označiti prekretnicu u glumačkoj karijeri, budući da Schwarzenegger do sada nije glumio u nekoj seriji. U Amazonovom projektu će glumiti okrutnog šerifa.

Schwarzeneggeru vestern žanr nije skroz novi teritorij; jedna od njegovih prvih uloga bila je u vestern komediji Hala Needhama The Villain (kod nas poznat kao Cactus Jack) iz 1979. u kojoj je glumio kauboja s legendarnim Kirkom Douglasom.