Ljudima koji organiziraju Dane piva zbilja nije lako; nisu našli zamjenu Bajagi pa ih sad svi zezaju

Nakon što im je Hladno pivo poslalo odbijenicu, 3.9. neće nastupiti nitko

Tvrtki Fest koja je koncesionar Dana piva u Karlovcu posljednja dva dana, prilično smo sigurno, nije baš lako. Nakon što su pod pritiskom branitelja otkazali Bajagin koncert koji je bio zakazan 3. rujna, danas im je i Hladno pivo poslalo odbijenicu.

Iako su se mediji raspisali da bi upravo Hladno pivo moglo zamijeniti Bajagu, oni su danas na Facebooku napisali kako će na Dane piva evenutalno doći popiti pivo, ali da ne namjeravaju biti ničija zamjena.

Ljudi ih zezaju u komentarima

A čini se kako Festu baš nije pošlo za rukom pronaći nekoga tko će im umjesto Bajage svirati 3. rujna pa su danas objavili novi raspored koncerata na kojem se vidi kako taj dan neće nastupati nitko.

Ljudima je, naravno, to bilo jako zabavno pa su ih u komentarima zezali kako im na popisu fali 3.9. Neki su ih pitali čekaju li Thompsona da potvrdi, a drugi da su oni baš mislili doći taj dan na Dane piva, uz pitanje tko nastupa. Ima naravno i ljutitih komentara u kojima ih prozivaju zbog otkazivanja koncerta Bajagi i podilaženja braniteljima i njihovim suludim zahtjevima.