Možda ste čuli da se snima spin-off filma Men in Black; sad se priča da će glumiti Chris Hemsworth

Will Smith i Tommy Lee Jones navodno se neće pojaviti u rebootu franšize

FOTO: Screenshot

Snima se spin-off filmske trilogije Men in Black. Već je poznato da će film režirati F. Gary Gray, koji je imao dosta uspjeha sa svojim Straight Outta Compton, te prije toga s akcijskim trilerom Law Abiding Citizen s Gerardom Butlerom. Sada je izgledno da će glavnog lika u njegovom rebootu Men in Black franšize glumiti Chris Hemsworth, kako prenosi Variety.

Svoje uloge u spin offu neće reprizirati Will Smith i Tommy Lee Jones, koji su bili glavni glumci originalne trilogije. Hemsworth, koji je najpoznatiji po ulozi Thora, trebao bi glumiti novog agenta u crnom.

Scenarij filma pišu autori prvog Iron Mana

Originalni film od prije više od 20 godina, točnije iz 1997., pratio je likove Willa Smitha i Tommyja Leeja Jonesa koji su agenti u tajnoj vladinoj organizaciji koja taji od javnosti činjenicu da na Zemlji žive razni izvanzemaljci te je u tajnosti brane od intergalaktičkih negativaca.

Prvi Men in Black je režirao Barry Sonnenfeld; film je bio hit s gotovo 590 milijuna dolara zarade na uloženih svega 90 milijuna. Za scenarij spin offa su zaduženi Matt Holloway i Art Marcum, scenaristi prvog Iron Mana i Transformers: The Last Knight.

Novi Men in Black stižu sljedeće godine

Chris Hemsworth je nakon uloge Thora prilično aktivan. Trenutno se u našim kinima prikazuje film nastao prema istinitom događaju; 12 hrabrih, u kojem Hemsworth glumi jednog od članova specijalne postrojbe američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu jašući na konjima.

Od 4. svibnja ćemo ga još jednom gledati kao Thora u Avengers: Infinity War. Izvršni producent novih Men in Black će biti legendarni Steven Spielberg, a spin off serijala s Hemsworthom u glavnoj ulozi najavljen je za 17. svibnja 2019.