Nekad je nužno odabrati stranu

Na internetu se pojavila scena iz nove serije Woodyja Allena i čini nam se da bi mogla biti odlična

Čini se da stari majstor komedije još uvijek nije izgubio svoj talent

FOTO: YouTube

Konačno su isplivali neki konkretni detalji o seriji koju Woody Allen razvija za Amazon, piše IndieWire. Serija će se zvati Crisis in Six Scenes, imat će šest epizoda, a premijera je zakazana za 30. rujna na Amazon Primeu.

Sudeći prema službenom sinopsisu serije gledat ćemo komediju koja se odvija u turbulentnim 60-im godinama u SAD-u, a prati priču jedne obitelji iz predgrađa čiji se život u potpunosti mijenja nakon što ih posjeti jedan gost.

Jednu od glavnih uloga igra Miley Cirus

U seriji Crisis in Six Scenes igrat će i sam Allen, koji je ujedno napisao i scenarij te režirao svih šest epizoda. U glavnim ulogama gledat ćemo Miley Cirus i Elaine May, dok će Rachel Brosnahan i John Magaro odigrati epizodne uloge. Osim njih tu su još i Michael Rapaport, Margaret Ladd, David Harbour, Joy Behar, Christine Ebersole, Becky Ann Baker, Lewis Black te Rebecca Schull.

Sretna vijest je i da se na internetu pojavio prilično zabavan kratki video jedne Allenove scene iz brijačnice. Njegov lik Sidney Munsinger od svog brijača traži da ga ošiša kao Jamesa Deana. Neki kritičari imali su čak i više sreće te na uvid dobili i drugi video u kojem se uz glasovitog redatelja pojavljuje i Miley Cirus koji se svađaju oko Munsingerovog skupog suđa.

Neće biti druge sezone

Epizode će, nažalost, biti prilično kratke; trajat će samo 30 minuta, a neće biti niti druge sezone. No, sve je to dio Amazonovog agresivnog plana da lansira cijeli niz jakih komedija i to već ove jeseni. Tako ćemo, osim Allenove serije, gledati i Notarinu seriju One Mississippi, Fleabag te nove sezone serija Transparent, Red Oaks i Mozart in the Jungle.