Na internetu se upravo pojavio trailer za novi apokaliptični nastavak X-Men sage

Singerov film će morati ispuniti velika očekivanja nakon uspjeha prošlog nastavka

FOTO: Screenshot

Na Youtubeu se danas pojavio prvi trailer za novi, deveti nastavak Marvelova filma “X-Men” naziva “Apocalypse”. Prethodni dio serijala, “X-Men: Dani buduće prošlosti”, zaradio je 750 milijuna dolara te je prvi “X-Men” koji je nominiran za Oscara u kategoriji najbolji vizualni efekti.

Glavni negativac spomenut je u samom naslovu filma, Apocalypse, a tumači ga Oscar Isaac, koji se nakratko pojavio u odjavnoj špici prošlog nastavka. Apocalypse se prvi put poja­vio u stripovskom serijalu X-Factor kao vođa skupine mutanata pod i­menom Alliance of Evil, i u kasnijim je epizodama predstavljen kao najmoćniji mutant.

Velika očekivanja od filma

Nakon tisućljetnog sna budi se i formira tim snažnih mutanata, u­ključujući i Magneta kojeg tumači u posljednje vrijeme vrlo popularni Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čo­vječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kao i prošli nastavak, i ovaj film je režirao Bryan Singer.

Mlade X-Mene predvode Raven (Jennifer Lawrence) i Profesor X (James McAvoy) koji pokupavaju zaustaviti protivnike i spasiti čovječanstvo od propasti. Kako je film “Dani buduće prošlosti” bio vrlo dobro prihvaćen od kritičara koji su ga opisali kao najbolji dio iz X-Men sage, puno se očekuje od “Apocalypsea” koji će se u domaćim kinima pojaviti u svibnju iduće godine.