Nekad je nužno odabrati stranu

Na YouTubeu je, kao, objavljen cijeli film o Pokemonima. Svi su nasjeli, a na kraju je to samo Pikachu koji pleše

Malo je za reći da se osjećamo nasamarenima

FOTO: Screenshot/Youtube

Pokémon Detective Pikachu, film koji bi uskoro trebao doći u naša kina, uploadan je na Youtube. Odnosno, Warner Brothers htio bi da vi to mislite. Netko je, naime, na YouTube uploadao video u trajanju od 102 minute, s naslovom “POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture”, po čemu bi se dalo zaključiti da se radi o cijelom filmu.

Video korisnika Inspector Pikachu objavljen je i na Twitteru, a taj tvit je ponovno objavio i glumac Ryan Reynolds koji malenom žutom krznenom detektivu daje svoj glas. Ako ste se uzbudili i pomislili da ćete uštedjeti na kino ulaznicama, moramo vas razočarati. U ovom videu ćete dobiti 102 minute Pikachua kako pleše na neku glazbu. Čak i nismo ljuti što smo nasjeli na foru, budući da je Pikachu koji pleše jako fora, a muzika zarazna. Evo, već smo na 42. minuti videa.

Sto minuta čiste zabave i sreće

Video je, inače, jako dobro odrađen. Počinje autentičnim uvodom, klasičnim pojavljivanjem WB logotipa na nebu s oblacima, nakon čega se pojavljuje logotip Pokemona. Nakon toga se spuštamo u grad Rime, u kojem protagonist filma, Tim Goodman hoda ulicom okružen ljudima s njihovim pokemonima.

No, nakon nekoliko sekundi, Goodmanu nešto na drugoj strani ulice odvuče pažnju. U tom trenu, pojavljuje se Pikachu koji pleše i zbog kojeg bi vas mogao preplaviti osjećaj sreće. Dakle, dobili smo prave uvode filma, s 32 sekunde radnje. Ostatak je 100 minuta Pikachua koji pleše. Super. Za ostatak filma bismo ipak trebali otići u kino, no srećom, film počinje se prikazivati sutra, 10. svibnja.