Nekad je nužno odabrati stranu

Najbolji božićni poklon sezone: Telegramov megapaket s 3 hit knjige i godišnjom pretplatom

Usrećite najbliže prijatelje, partnere ili članove obitelji, po posebnoj božićnoj cijeni

Predstavljamo ultimativni božićni poklon kojim možete razveseliti najdraže prijatelje, partnere ili članove obitelji: Telegramov božićni megapaket, koji sadrži godinu dana naše Premium pretplate te 3 hit knjige iz Telegramove biblioteke.

Telegramov megapaket darova stiže na kućnu adresu u posebnoj dizajniranoj kutiji, a u njemu ćete dobiti popularne knjige naših autora – Bili libar Borisa Dežulovića, Neispričane priče Rajka Grlića i O Zagrebu Zrinke Paladino – kao i kupon za 12 mjeseci Telegramove Premium pretplate.

Posebna cijena za pretplatnike

Dok bi ove knjige i godišnja Premium pretplata u redovnoj prodaji stajali 1095 kn, za Božić ga možete kupiti za 799kn, dok će ga Telegramovi pretplatnici moći dobiti za samo 599 kn. Naručiti ga možete na ovoj stranici.

Ako iz nekog razloga još niste Telegramov pretplatnik, a želite megapaket darova po posebnoj cijeni, ovdje možete odabrati jednu od naših opcija pretplate.

Osim Telegramovih hit knjiga, osoba kojoj poklonite naš božićni megapaket dobit će i 12 mjeseci Premium pretplate, koja uključuje neograničeno čitanje Telegrama i Telesporta, specijalne newslettere, surfanje bez reklama, članstvo u našem novom Telegram Klubu, s posebnim popustima u najboljim kazalištima, muzejima, knjižarama, streaming servisima i dvoranama.

Najkvalitetniji portal u Hrvatskoj

U slučaju da dragoj osobi želite pokloniti samo naše knjige, dostupan je i božićni paket koji sadrži sve 3 knjige bez pretplate, a možete ga kupiti ovdje. Dok bi knjige redovno koštale 507 kn, sada ih možete kupiti za samo 349 kn, odnosno 249 kn ako ste naš pretplatnik.

U velikom međunarodnom istraživanju potrošačkih navika, Telegram je lani proglašen najkvalitetnijim portalom u Hrvatskoj. Stručni portal Journalism.co.uk iz Velike Britanije objavio je veliki članak o Telegramu, nazivajući nas “vodećim mjestom za istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj”.