Naveliko se priča o tome da bi Rolling Stonesi uskoro mogli snimiti novi album

Keith Richards je uvjeren da će momke još jednom natjerati u studio

British rock musician Keith Richards performs during the "The Rolling Stones" Spanish Tour 2003 in the San Mames soccer stadium in the northern city of Bilbao, Spain 25 June 2003.
FOTO: AFP

Keith Richards je natuknuo da bi se Rolling Stonesi uskoro opet mogli okupiti kako bi snimili svoj prvi album nakon 2005. Dugovječni rockeri, doduše, za iduću godinu imaju isplaniranu turneju po Južnoj Americi, ali je Richards priznao da su momci “malo pričali” o tome da bi mogli snimiti novi materijal.

Richards je rekao da se bend nedavno našao u Londonu. “Ti momci ne postaju ništa mlađi, ali zato istovremeno postaju sve bolji. Volio bih ih zatvoriti u studio negdje u travnju, čim se vrate s turneje”, rekao je. Inače, prošlo je točno 10 godina otkaku su Stonesi izdali svoj posljednji studijski album A Bigger Man.

Vremešni glazbenik otkrio je usput i kako nikad nije mislio da bi mogao dogurati ovoliko daleko. “Sad je došao na mene red da ostarim. Nikad nisam mislio da ću dogurati do ovdje. Sad moram razmisliti o tome i odlučiti što ću s time. Stvarno nemam pojma, čovječe.”