Nekad je nužno odabrati stranu

Neki fanovi su uzeli kadrove iz svih filmova o Hulku i složili trailer za film koji stvarno želimo vidjeti

'Planet Hulk' bila bi ekranizacija najbolje priče o golemom zelenom čudovištu

Marvel Studios obično je vrlo jasan u svojim planovima. Doslovno imaju zacrtan kalendar do kraja desetljeća. Ali ima jedan film o kojem šute. ‘Hulk’. Razumljivo je zašto šute. Čini se da je taj lik potpuno uklet. Niti jedan od Marvelovih likova nije prošao toliko verzija, toliko glumaca i toliko isprobavanja. A do sada zapravo nije imao niti jedan genijalan samostalan film. Što je velika šteta. Jer je Hulk u ‘Avengersima’ poprilično zabavan.

Fanovi već godinama urlaju na Marvel da bi trebao snimiti jednu od najpopularnijih priča o Hulku – ‘Planet Hulk’. Sada su im odlučili i pokazati da bi trebali snimiti takvo nešto. Jedan je YouTube korisnik uzeo dijelove filmova ‘The Incredible Hulk’, ‘Iron Man’, ‘Thor: The Dark World’, ‘The Avengers’ i Ang Leeova ‘Hulka’ i spojio ih u jedan film pokušavajući uhvatiti duh priče iz ‘Planet Hulka’. Naravno, kako su radili samo s postojećim materijalima, stvar nije potpuno genijalna (kao onaj kratki film o Predatoru od neki dan), ali je sasvim zadovoljavajuća. Voljeli bismo to vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?t=51&v=jtXXgAB9dwY

‘Planet Hulk’ je priča koju je 2006. napisao Greg Pak i zbiva se nakon progona Hulka sa Zemlje (nakon što se glasanjem utvrdi da je preopasan da ostane). Hulka šutnu u svemir (što se zapravo natuknulo na kraju posljednjih ‘Avengersa’), ali on završi u crvotočini, preleti pola svemira i završi na planetu Sakaar. Tamo je prvo zatočen i tjeraju ga da postane gladijator. S vremenom potpuno zavlada tim planetom. Ovaj trailer, izgleda, bavi se događajima nakon što se Hulk vrati s planeta Sakaar na Zemlju, događajima iz serijala ‘World War Hulk’.

Ovakav film se vjerojatno neće dogoditi. Iako je nekoliko puta natuknuta ova priča, nitko nije baš potpuno siguran da žele ići u tom smjeru. A najamnje Mark Ruffalo, koji glumi Brucea Bannera. Naime, kako je i on rekao, adaptacija priče ‘Planet Hulk’ zahtijevala bi da se riješe Bannera. Naravno da ovaj nije toliko zainteresiran za to.