Neki lik upravo nas je razveselio parodijom najomraženije pjesme

Genijalna parodija radio urednika već je skupila 5 milijuna klikova

Nickelback perform liveNickelback perform live in Sweden

Featuring: Daniel Adair,Chad Kroeger,Nickelback
Where: Gothenburg, Sweden
When: 15 Nov 2013
Credit: Mats Andersson/WENN.comMAF/Wenn/PIXSELL/WENN/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Svakodnevno svjedočimo nebulozama kojima nas popularna kulturna bombardira otkako je internet svijet pretvorio u globalno selo. Kad jednom krenete u istraživanje svih gluposti koje na internetu postoje siguran sam da vas se, baš poput mene, nikako ne možete zaustaviti na tom putu gutanja sveg virtualnog smeća kojeg se možete dočeopati.

Jedna od posljednjih takvih stvari koje su srušile internet desetosekundna je parodija jednog starog hita kanadske grupe Nickelback. Ne znam sjećate li se njihove pjesme „Look at this photograph“ u kojoj frontmen Chad Kroeger držu u ruci neku sliku i sve nas iz nekog samo njemu poznatog razloga poziva da je gledamo nekoliko sekundi. Uglavnom, upravo je ta pjesma poslužila nekom kreativcu da napravi video o kojem ljudi očito postaju ovisniji nego Amerikanci o šećeru.


Parodiju je na intenet postavio urednik jedne radio postaje i u samo par dana skupila je više od nevjerojatnih 5 milijuna klikova. Fenomen je to koji bi trebalo istražiti, ali dok čekamo na neko sociološko istraživanje, pozivam vas da se i sami uvjerite u redikuloznost vremena u kojem živimo klikom na video koji slijedi.

https://twitter.com/slayIen/status/594955998315446272