Neki lik napravio je genijalnu koreografiju na jednu Adelinu stvar i pokazao koliko balet može biti moćan

Adele stvara poeziju i ja sam tu poeziju htio pretočiti u pokret

British singer Adele reacts after receiving the Global Success award during the BRIT Awards 2016 in London on February 24, 2016. / AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE, TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION – NO POSTERS – NO USE IN MONOGRAPHS
FOTO: AFP

Poznati koreograf suvremenog plesa Will B. Bell napravio je sjajnu koreografiju za dvoje plesača na glazbu pjesme Love In The Dark koju potpisuje britanska pjevačica Adele. Otplesali su je DJ Smart i Zola Williams, dok je cijelu stvar snimio Jose Omar Hernandez.

https://vimeo.com/166882674

“Inspirirao sam se svojim plesačima jer za koreografe ne postoji bolji osjećaj od suradnje s plesačima od kojih nešto može i naučiti”, rekao je Huffington Postu. “Gledano iz kreativne perspektive znao sam da će ovaj par pomaknuti moje granice.” No, i plesači imaju samo riječi hvale za koreografa kojeg nazivaju genijalcem koji plesačima nudi pregršt novih iskustava.

Govoreći o razlozima zašto je izabrao upravo Adele, i to već drugi put, rekao je da je njezina glazba čista, iskrena i pristupačna. “Ona stvara poeziju i ja sam tu poeziju htio pretočiti u pokret.” Sigurni smo da bi Adele bila dosta zadovoljna ovim uratkom.