Neki tip je imao bolesnu ideju i u Star Wars trailer ubacio Jar Jar Binksa, najmrženijeg lika svih vremena

Ovaj video je potpuni horor, gledajte na vlastitu odgovornost

FOTO: Lucas Films

Devet od deset ljudi koje pitate na cesti koji je najiritantniji lik u povijesti filma će odgovoriti Jar Jar Binks. Onaj jedan se neće moći sjetiti kako se zove, jer je Star Wars Epizodu I potisnu duboko među najgorim sjećanjima svog života. Jar Jar, ako ne želite tražiti po najmračnijim dubinama vlastite duše, je onaj lik iz Epizode I koji je uveden valjda da bi film bio više family-friendly, a završio je kao mega-rasistička katastrofa.

Michel Murdock je umjetnik koji se bavi digitalnim efektima i on je uvjeren da najnoviji trailer za Star Warse nema dovoljno Jar Jar Binksa u sebi. To je zato što nema nimalo Jar Jar Binksa. Što je dobra stvar. Murdock misli da nije. Zato ga je digitalno ubacio u skoro svaku scenu trailera.

Murdock je stavio video na YouTube u kojem Jar Jar šeta pustinjom, igra se u Darth Vaderovoj kacigi, leti na X-Wingu, i mlatara lightsaberom dok pokušava istrijebiti Jedi red.

Dosta smo sigurni da je ovo parodija

Srećom, ovo je samo parodija. Nema potrebe da ružno sanjate nakon ovog, 99% sam siguran da se Jar Jar Binks više neće pojaviti u Star Wars filmovima. Barem se nadam.

Usput rečeno, danas je 4. svibnja, internacionalni dan Sat Warsa. Zašto 4. svibnja? Zato što se 4. svibnja na engleskom kaže ‘may the fourth’, što zvuči vrlo slično ‘may the force’ kao ‘may the force be with you’. Sretan vam ‘may the forth’ i očekujte barem još nekoliko Star Wars tekstova danas.