Netflix je izbacio trailer za Triple Frontier, novi film u kojem nastavljaju s mini opsesijom narko kartelima

Triple Frontier okupio je impresivnu glumačku ekipu, Afflecka, Isaac, Hunnama i Pascala

FOTO: Screenshot/Youtube

Netflix je danas objavio trailer za Triple Frontier, svoj novi film s impresivnom glumačkom postavom. Radi se o akcijskom trileru, koji se očito nastavlja na Netflixovu malu opsesiju kartelima u Južnoj Americi. Oscar Isaac, Ben Affleck, Charlie Hunnam i Pedro Pascal glume bivše američke specijalce koji su se malo oteli pa sad, umjesto za državu, rade za sebe.

Plan im je od opasnog narko kartela ukrasti milijune dolara, no cijela stvar se ubrzo pretvara u bitku za preživljavanje. Film je režirao J.C. Chandor koji je ranije radio na filmovima A Most Violent Year (2014.) i Maring Call (2011.)

Film će se prikazivati u nekoliko američkih kina, što obično znači da Netflix njime želi konkurirati za neke prestižne nagrade. Triple Frontier je, inače, prošao kroz nekoliko iteracija prije nego što ga je Netflix preuzeo. Za njega su navodno bili zainteresirani i Kathryn Bigelow, Tom Hanks, Will Smith i Channing Tatum, piše Deadline Hollywood.

Nije baš originalna premisa, ali djeluje uzbudljivo

Premisa filma nije baš originalna, budući da su kina, televizije i streaming servisi preplavljeni naslova koji vrte sličnu radnju, poput, recimo, Sicaria ili Netflixovih Narcosa. Već iz samog trailera može se zaključiti da u filmu neće faliti ni klišeja, ali ni akcije.

No, ako zbog ničeg drugog, onda ga glumačka postava definitivno stavlja na popis filmova koji želite pogledati sljedeće godine. Triple Frontier bi se u odabranim kinima i na Netflixu trebao pojaviti tijekom ožujka 2019. godine.