Netflix je odlučio napraviti remake kultne serije iz 60-ih Izgubljeni u svemiru i jako smo uzbuđeni

Radi se o jednoj od nekad najpopularnijih serija

FOTO: YouTube

Čini se da je nostalgija za minulim vremenima postala novi trend na televiziji. Netflix je, naime, upravo objavio da kreće s remakeom kultne serije iz 60-ih, Izgubljeni u svemiru. O tome se, doduše, pričalo već i ranije, no ovaj put vijest dolazi uz službenu potvrdu da je naručeno snimanje 10-ak novih epizoda ove legendarne serije.

Radnja Izgubljenih u svemiru vrti se, inače, oko obitelji Robinson koja se, potpuno iznenađujuće, izgubi u svemiru. Robinsoni tako završe na nekom čudnom nepoznatom planetu gdje se bore protiv strašnih vanzemaljaca pokušavajući pritom svoj normalni obiteljski život prilagoditi uvjetima u svom novom ekstraterestijalnom domu.

Premijera tek za dvije godine

Priča se da bi se novi nastavci ove kultne serije mogli vidjeti već početkom 2018. godine, a scenarij će navodno pisati Zack Estrin, čovjek koji je radio seriju Prison Break. Zasad se, nažalost, još uvijek ne zna tko će u glumiti u remakeu Izgubljenih u svemiru, no sigurni smo da nećemo biti razočarani suvremenom verzijom ove legendarne serije.