Netflix je uspio Davida Lettermana izvući iz mirovine; snimit će im serijal u šest epizoda, kreće 2018.

Serijal će biti talk-show s ponekom reportažom s terena

FOTO: AFP

Netflix nas u zadnje vrijeme stvarno bombardira vijestima. Upravo su objavili da su izvukli iz mirovine legendarnog komičara i talk-show voditelja Davida Lettermana od kojeg su naručili kratki serijal od šest jednosatnih emisija. Serijal će biti u tipičnom Lettermanovom opuštenom talk-show stilu, uz pokoju reportažu s terena, prenosi Forbes.

“Uzbuđen sam i sretan što ću raditi na ovom projektu s Netflixom. Evo što sam naučio, ako odete u mirovinu kako biste proveli više vremena sa svojom obitelji, prvo pitajte obitelj”, našalio se 70-godišnji Letterman u izjavi o svom povratku pred kamere.

Letterman ipak nastavlja 33-godišnju karijeru

Serija počinje s prikazivanjem sljedeće godine, i predstavlja jedan od najvećih povrataka jedne poznate TV ličnosti. Letterman se 2015. prilično dirljivo oprostio od publike i svojeg The Late Showa koji je bez prekida vodio pune 22 godine. Prije toga je 11 godina bio voditelj showa Late Night, a u 33 godine karijere publika je zavoljela njegov karakteristični sarkastični smisao za humor.

S Lettermanom, Netflix nastavlja okupljati ozbiljnu komičarsku ekipu. U posljednjih godinu dana za Netflix su specijale već snimili poznati komičari poput Jerryja Seinfelda, Kevina Harta, Davea Chappellea i Ellen DeGeneres.