Netflix tjednima poludjelo najavljuje nove projekte, a sad kažu i da snimaju novi sitcom s Michaelom Douglasom

Michael Douglas se vraća na male ekrane nakon 4 desetljeća

US actor and United Nations (UN) Messenger of Peace Michael Douglas attends a press conference on nuclear disarmament at the United Nations Office in Geneva on May 12, 2016. / AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
FOTO: AFP

Nakon što su iz Netflixa najavili kako će oni biti ti koji će emitirati novu vestern seriju braće Coen, ali i da su iz mirovine izvukli Davida Lettermana, nastavljaju s najavama novih velikih projekta. Sad suobjavili kako snimaju novu sitcom seriju The Kominsky Method u kojoj će glumiti Michael Douglas i Alan Arkin.

The Kominsky Method će imati 10 polusatnih epizoda, a radnja će se vrtjeti oko Sandyja Kominskog (Douglas), bivšeg glumca koji je nekad davno bio nakratko slavan, a sada je cijenjeni holivudski učitelj glume. Alan Arkin će glumiti njegovog vjernog prijatelja i agenta.

Netflix snima još jednu humorističnu seriju

Michaelu Douglasu će ovo biti prva televizijska uloga nakon četiri desetljeća. Posljednja serija u kojoj je glumio bila je The Streets of San Francisco prikazivana u sedamdesetima.

Tvorac serije je Chuck Lorre, autor uspješnica poput Teorije velikog praska i Dva i pol muškarca, koji će, uz Douglasa, i producirati seriju. Osim The Kominsky Methoda, Lorre za Netflix radi i na drugoj humorističnoj seriji u kojoj će Kathy Bates glumiti vlasnicu apoteke u kojoj legalno prodaje marihuanu u medicinske svrhe. Serija će se zvati Disjointed i stiže na Netflix 25. kolovoza.