Netko je na internetu objavio video u kojem su kompilirani svi legendarni Kramerovi ulasci u Seinfeldov stan

Ima ih više od 380, a ovaj video otkriva njihovu evoluciju kroz epizode

FOTO: Sceenshot

Ako volite “Seinfelda”, onda volite i Kramera. Ovaj genijalni sporedni lik bio je dio jedne od najboljih humorističnih serija svih vremena koja je obilježila 90-e. Njegova osebujna pojava izostala je u samo 2 od ukupno 172 emitirane epizode.

Kramer je uvijek bio direktan, iskren i neposredan. Vodio je pomalo boemski stil života i nikome baš nije bilo jasno kako je zarađivao za život. Povremeno bi našao neki posao ili se upustio u neki poslovni poduhvat koji bi redovito završio neslavno.

Bilo je potrebno čak 6 sezona da saznamo kako se on zapravo zove. Tad je George Constanza u jednoj epizodi u razgovoru s njegovom razotkrio tu misteriju. Cosmo Kramer svoje ime nije dobio u startu jer je njegov lik bio inspiriran stvarnom osobom čije je ime Kenny Kramer, ali kad je serija krenula sa snimanjem on još uvijek nije dao odobrenje da se koristi njegovo ime.

Kramer je bio najprepoznatljiviji po svojim urnebesnim ulascima u Seinfeldov stan. Neki entuzijast si je dao toliko truda da je izrezao više od 380 ulazaka i od toga složio 6-minutni video koji otkriva njihovu evoluciju; od pomalo sramežjivih u ranijim epizodama, do potpunog proklizavanja u onim kasnijim.