Netko je sinkronizirao Avengerse da zvuče kao seljaci i da, to je najbolja stvar koju ćete vidjeti u životu

Avengersi sada glume u seriji o zabavnim životima na jugu Amerike

FOTO: YouTube

Bad Lip Reading, ako su vam kojim slučajem promakli, je kanal na Youtubeu na kojem uzimaju videoklipove iz najrazličitijih mogućih izvora i onda ih sinkroniziraju s nekim potpuno drugačijim dijalogom. Obradili su NFL utakmice, ‘Game of Thrones’ i ‘Walking Dead’. Da, dijalozi koje izmišljaju su urnebesni. Ali puno ljudi pokušava to raditi. Bad Lip Reading najbolji je zato što njihovi dijalozi, iz nekog potpuno nevjerojatnog razloga, savršeno odgovaraju pokretima usta koje rade glumci.

Nakon nekoliko popularnih serija BLR ekipa odlučila je okrenuti se filmu. I onda od tog filma napraviti seriju. Uzeli su Avengerse i složili najsmješniji video koji ćete pogledati ovog tjedna.

Film su pretvorili u seriju koju su nazvali ‘RedNeck Avengers: Tulsa Nights’ i ima sve. Imaju svoju pjesmu, imaju razvijene likove, imaju melodramu, ma imaju sve. Avengersi su u ovoj seriji pretvoreni u seljake (nisu seljaci, ali kod nas nema boljeg izraza za rednecks) s juga Amerike. Ajme majko, ja se još uvijek ne mogu prestati smijati.