Nicolas Cage glumit će Nicolasa Cagea u filmu o Nicolasu Cageu i producirat će ga Nicolas Cage. Može li bolje?

Film nosi senzacionalni naslov "Nepodnošljiva težina ogromnog talenta"

FOTO: Screenshot

Nicolas Cage bi nas uskoro mogao počastiti novom senzacionalnom ulogom. Naime, u razgovorima je za film u kojem će glumiti samog sebe, a film bi trebao tematizirati njegovu Hollywoodsku karijeru. Senzacionalni film bi se trebao zvati “The Unbearable Weight of Massive Talent”, odnosno, Nepodnošljiva težina ogromnog talenta.

Film bi također trebao odati počast nekim Cageovim upečatljivijim ulogama, poput onih iz filmova Leaving Las Vegas, Face/Off i Nestali za 60 sekundi. The Hollywood Reporter piše da film trebao pratiti pedesetpetogodišnjeg Cagea koji pokušava dobiti ulogu u najnovijem filmu Quentina Tarantina, koji bi mu trebao spasiti posrnulu karijeru. Istovremeno, Cage će se boriti i s kompliciranim odnosom sa svojom tinejdžerskom kćeri.

Imamo osjećaj da nećemo biti zakinuti za eksplozije

Cage bi se navodno trebao i razgovarati sa samim sobom iz 90-ih, koji je uzrujan smjerom u kojem mu je krenula karijera. Kako ne bi nedostajalo akcije, Cage će se herojski boriti s financijskom dugovima, bračnim problemima i meksičkim kartelom. Film će također podsjećati na filmove poput Adaptationa, JCVD-a i Get Shortyja.

Za produciranje filma se trenutno grčevito bore tri studija, Lionsgate, HBO Max i Paramount. Režiju će preuzeti Tom Gormican, koji je do sada režirao film That Awkward Moment iz 2014. godine. Produkciju filma će na sebe preuzeti sam Cage. Scenarij za film je navodno napisan bez Cageovog znanja ili dopuštenja, a Gormican, koji je koautor scenarija, navodno je preklinjao Cagea da glumi samog sebe.