Novi trailer za "Tomorrowland" otkriva da je riječ o potpuno drukčijem filmu nego što smo očekivali

George Clooney glumi jednu od glavnih uloga u novom Disneyevom spektaklu

Sve što smo dosad vidjeli vezano za film “Tomorrowland” dalo nam je naslutiti da je riječ o znanstveno-fantastičnoj avanturi koja će na neki način biti vezana za Disneyeve tematske parkove. Znali smo da neka djevojčica ima značku koja je može teleportirati u neki paralelni svijet. Znali smo da glumi i George Clooney, iako nam nije baš jasno koga. Znali smo i da su u tom paralelnom svijetu svakodnevne pojave ogromni roboti, leteće kade i Eiffelov toranj na raketni pogon.

No ako je suditi po upravo predstavljenom novom traileru, ispod sve te fantazije skriva se pravi pravcati napeti triler. Ta djevojčica, koju glumi Britt Robertson, dolazi u kuću Georgea Clooneya kako bi saznala što predstavlja ta famozna značka. Ubrzo se tamo pojavi vojska specijalaca koji je žele likvidirati, no Clooney je zato tu kako bi je zaštitio.

Film je režirao Brad Bird, a uz Clooneya i Robertson glume i Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key i Thomas Robinson. U nastavku pogledajte trailer, a svakako navratite i na službene stranice “Tomorrowlanda” jer izgledaju fantastično.