O biografskom filmu o Hugh Hefneru priča se već neko vrijeme, a sad se zna i da će ga glumiti Jared Leto

Film je u planu još od 2007., a režirat će ga Brett Ratner

Bio je veliki playboy, kasnije je priznao da je imao iskustva i s muškarcima
FOTO: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Jared Leto uskoro će obući svilenu pidžamu i baršunasti ogrtač i odglumiti Hugha Hefnera u biografskom fimu o legendarnom osnivaču Playboy časopisa. Film će režirati Brett Ratner, redatelj filmova X-Men: The Last Stand, Tower Heist, Herculesa s Dwayneom Johnsonom te sva tri Rush Houra.

“Jared mi je stari prijatelj. Kad je čuo da sam dobio prava za snimanje filma o Hefneru, prišao mi je i rekao: ‘Želim ga glumiti. Želim shvatiti kakva je osoba bio’. Vjerujem da je Jared idealna osoba za tu ulogu, obzirom da je jedan od najboljih glumaca današnjice”, rekao je redatelj Ratner za Hollywood Reporter.

Film o Hughu Hefneru u planu je još od 2007.

Brett Ratner planira snimiti film o Hughu Hefneru još od 2007. kad je vlasnik prava za snimanje Hefnerove priče bio Universal Pictures studio, a glavnu ulogu trebao je igrati Robert Downey Jr. U međuvremenu su prava na snimanje istekla bez da se krenulo s ostvarivanjem tog projekta pa je Ratner iskoristio priliku da pod vlastitom producentskom kućom RatPac Entertainment otkupi prava i ozbiljno krene u projekt.

U travnju ove godine Ratner i Leto posjetili su čuvenu Hefnerovu vilu Playboy Mansion povodom njegovog 91. rođendana i premijere dokumentarca American Playboy: The Hugh Hefner Story. Ratner se tada nadao da će Letoa upoznati s Hefnerom, kako bi stekao bolji uvid u osobu koju će glumiti. No, Hefnerovo zdravlje je već tada bilo narušeno pa do tog susreta nije došlo. Poznati playboy je preminuo nepunih pola godine kasnije, 27. rujna, u 91. godini života.