Objavljen je novi, detaljniji trailer za Spider-Mana. Ako još niste pogledali zadnje Avengerse; preskočite ga

Spider-Man: Far From Home dolazi u kina u srpnju. Iz trailera je dosta jasno kako je završio Avengers: End Game

Upozorenje; ako ste među onima koji još nisu pogledali posljednji Marvelov film Avengers: End Game, a namjeravate i nekako ste preživjeli bez spoilera do sad, savjetujemo da ovaj tekst preskočite.

Danas je, naime, izbačen drugi, detaljniji i opširniji trailer za najnoviji nastavak filma o Spider-Manu, koji otkriva i događaje iz End Gamea, budući da se radnja nadovezuje. Tako na samom početku novog trailera vidimo Toma Hollanda, koji glumi Spider-Mana, kako upozorava gledatelje da ga ne gledaju ako nisu pogledali zadnje Avengerse.

Tugovanje za Starkom

Dakle, u novom traileru za film Spider-Man: Far From Home vidimo kako Peter Parker (Tom Holland) i Happy Hogan (Jon Favreau) tuguju za zajedničkim prijateljem Tonyem Starkom, kojeg je utjelovljavao Robert Downey Jr..

Iako je Peter čvrsto odlučio otići na odmor u Europu sa svojim prijateljima Nedom (Jacob Batalon), Michelle “MJ” Jones (Zendaya) i Flash Thompsonom (Tony Revolori), planove mu omete Nick Fury (Samuel L. Jackson), koji ga pronađe na izletu.

Upoznajmo Quentina Becka

Fury Petera upoznaje s novim likom, Quentinom Beckom kojeg glumi Jake Gyllenhaal, a u traileru se otkriva kako je on iz druge Zemlje u drugoj dimenziji, do koje je prolaz otvorio Thanos.

Iako se Peter nada da će nastaviti putovanje, ubrzo je očito da će s Beckom ipak morati spasiti svijet, pošto su ostali junaci trenutno nedostupni. U dvije minute i 58 sekundi trailera vidimo još neke zanimljive detalje poput onog da je Spidermanov identitet otkrila Michelle, ali, nekima možda i zanimljivije kratke isječke ozbiljne akcije. Film u kina dolazi u srpnju ove godine.