Objavljen je teaser za novi nastavak popularnog hororca The Purge; djeluje li vam ova šilterica poznato?

Da, izgleda kao Trumpova kapa

FOTO: Screenshot/Twitter

Ako ste fan filmske franšize The Purge, onda znate da popularni hororac nikad nije bio pretjerano suptilan u svojim političkim porukama, pogotovo u posljednjem nastavku kad mu je slogan bio ‘Keep America Great’ (podsjetnik: slogan Trumpove kampanje bio je ‘Make America Great Again’).

No, tvorci filma sad su otišli malo dalje. U novoobjavljenom teaser traileru za novi, četvrti nastavak The First Purge, primijetit ćete jednu crvenu šiltericu, koja će vam možda djelovati poznato:

Najvjerojatnije će biti prequel

Novi teaser počinje kao bilo koja politička reklama, s naratorom koji priča dok se vrte patriotske fotografije. Da bi potom završio s ovom rečenicom: “Postoji samo jedno rješenje za održavanje naše zemlje: nova tradicija. Sudjeluj danas i ništa te neće učiniti ponosnijim od trenutka kada te tvoj sin pogleda i kaže: ‘Tata, ja isto želim krenuti u čišćenje’.”

Izgleda da će The First Purge biti prequel u kojem ćemo saznati kako je točno tradicija pročišćavanja uopće počela. Naime, posljednji nastavak Election Year iz 2016. završio je tako da je napokon prekinut jezivi običaj, nakon što je došla nova vlast na čelo Amerike. The First Purge bi se trebao pojaviti u kinima u srpnju ove godine, za Hrvatsku još nema točnog datuma.