Objavljen prvi teaser za novu Star Trek seriju i svi u Telegramu prilično smo uzbuđeni oko toga

Nakon 12 godina konačno dobivamo novu Star Trek Seriju

Zadnja serija smještena u bogati univerzum Zvijezdanih staza završila je davne 2005. godine, kada su kapetan Archer i njegova posada usidrili prvi Enterprise.

Ove godine označavamo 50. obljetnicu premijere prve epizode originalnih Zvijezdanih staza koja se pojavila davne 1966. godine i iznjedrila franšizu koja traje i dan danas. Već sljedeće godine ćemo konačno dobiti dugo najavljivanu novu seriju o kojoj se već neko vrijeme priča, a sada smo dobili i prvi službeni teaser.

Za sada su poznati samo producenti

Novi serijal nam donosi Bryan Fuller, tvorac nedavno ukinutog Hannibala, a kao izvršni producenti su navedeni Alex Kurtzman, koji je radio na scenariju za Star Trek film iz 2009. i Eugene Rodenberry, sin tvorca originalne serije.

Iako službeno ne znamo ništa o seriji, kruže glasine kako bi mogla biti sličnog antologijskog formata kao American Horror Story i Fargo, gdje svaka sezona priča neku drugu priču s drugim likovima (a nekad i glumcima).

Ekskluzivno za CBS All Access

Dok će prva epizoda biti prikazana na CBS-u početkom sljedeće godine, najavljuju da će ostatak serijala biti ekskluzivan za njihovu on demand platformu CBS All Access.

https://www.youtube.com/watch?v=xXpPweAooeE