Objavljen prvi trailer za specijalnu epizodu Prijatelja

Epizoda koju cijeli svijet očekuje bit će emitirana 27. svibnja

FOTO: YouTube (HBO Max)

Dugoočekivano emitiranje epizode u kojoj se ponovno okuplja postava serije ‘Prijatelji’ najavljeno je za 27. svibnja, a sada je objavljen i prvi trailer za tu jednu, specijalnu epizodu.

Na kanalima HBO Maxa osvanuo je trailer u kojemu šestero poznatih prijatelja hoda po cesti studija za snimanje. Kameri su okrenuti leđima i zagrljeni su. Čuje se sporija verzija popularne pjesme iz serije: ‘I’ll be there for you’ koja izaziva neobičnu nostalgiju.

Ross grli Rachel, ona grli Phoebe, koja pod rukom drži Chandlera. On hoda uz Monicu koju za ruku drži Joey. Nakon toga se pojavljuje natpis u opet, poznatom fontu s točkicama u bojama između riječi, u kojemu piše: ‘Ona u kojoj se svi okupe’.

Na društvenim mrežama se nižu komentari poznatih

Trailer za epizodu reuniona je na svojem Instagramu podijelila Courtney Cox, koja glumi Monicu. Napisala je kako se ovako nešto ne događa svake godine ili čak na svakih 10 ili 15 godina. “Osjećam se blagoslovljeno jer sam imala priliku sastati se sa svojim Prijateljima…i bilo je bolje nego ikada”, napisala je glumica.

Ispod te objave skupio se pregršt komentara poznatih i slavnih, a najviše lajkova ima onaj Davida Beckhama koji je napisao kako je jako uzbuđen. Beckham se inače pojavljuje u epizodi u kojoj će se Prijatelji okupiti. Sve su komentirali i Kaley Cuoco, poznata po ulozi Penny u ‘Teoriji velikog praska’, glumice Reese Witherspoon i Michele Pfeiffer, ali i brojni drugi.

Video je podijelila i Jennifer Anniston ispod čije objave se opet nižu komentari Kaley Cuoco koja kaže kako ni o čemu drugom ne može razmišljati, Lily Collins, poznate po ulozi ‘Emily in Paris’ s Netflixa koja ostavlja uzdah i hrpu emotikona u obliku srca, glumice Zoey Dutch pa i talijanske fashionistice i influencerice Chiare Ferragni.

Video podijelila cijela ekipa iz Prijatelja

Video su podijelili i Lisa Kudrow, koja glumi Phoebe, ali i David Schwimmer koji glumi Rossa. On je napisao kako mu je bilo super s postavom serije i da je dobro odspavao s Mattom LeBlancom, koji glumi Joeya. Kudrow je kratko napisala da se radi o traileru za epizodu u kojoj se napokon okupljaju.

Matt LeBlanc je podijelio video i označio cijelu glavnu postavu serije i napisao kako mu je jako drago da ih vidi. Podijeliti video nije propustio ni Matthew Perry, poznat po ulozi Chandlera, koji je pitao pratitelje oko čega su u vezi epizode najviše uzbuđeni.

“Prijatelji: Okupljanje” u kojemu će nastupiti svih šestero originalnih glumaca, prvotno se trebalo snimiti prije više od godinu dana, no odgađano je zbog pandemije koronavirusa. Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Angelesu kao i originalna komedija o šestero prijatelja koji žive u New Yorku.

18 gostiju u jednoj epizodi

HBO Max je rekao da će se u specijalu pojaviti 18 poznatih gostiju, uključujući bivše članove “Prijatelja” poput Toma Sellecka (Richarda) i Maggie Wheeler (Janice), no i drugih poput britanskog nogometaša Davida Beckhama, glumca iz “Igri prijestolja” Kita Haringtona i pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Yousafzai.

HBO Max je na svojim društvenim mrežama podijelio popis gostiju koji će se pojaviti u epizodi, na kojemu se vidi 18 poznatih imena, među kojima je i BTS, svjetski poznati južnokorejski K-pop boy band.