Ostavite sve; stigao je trailer za nove Avengerse

Avengers: Endgame stiže u travnju. Ono što sve zanima jest - tko je preživio?

FOTO: Screenshot/Youtube

Disney i Marvel su upravo objavili prvi teaser za film Avengers: Endgame, pa nam je sad čekanje novog nastavka, koji stiže u travnju, postalo još malo teže. U teaseru vidimo neke naznake o tome koji su Avengerski preživjeli te kako se nose s posljedicama pucketanja prstiju glavnog negativca u univerzumu, Thanosa.

Tony Stark negdje pluta usred svemira i snima oproštajno pismo Pepper Potts, Hawkeye tamani okolo zlikovce, a Avengersi imaju i neočekivanog posjetitelja.

Kraj za dio originalne glumačke postave?

Ako ste obožavatelj franšize (ili su vas cura ili dečko odvukli da morate gledati film u kinu), sigurno se sjećate da prošli nastavak, Avengers: Infinity War završava s timom osvetnika u kompletnom rasulu, budući da je pola postave Avengersa (naizgled?) dezintegrirano u prašinu.

Imamo par loših vijesti. Čini se da će Avengers: Endgame biti i kraj nekih ključnih glumaca franšize. Chris Evans, odnosno Captain America, već se oprostio od svog lika putem Twittera. Ostali originalni glumici poput Marka Ruffala, Roberta Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Rennera i Chris Hemswortha još uvijek nisu potvrdili niti negirali da napuštaju franšizu.