Nekad je nužno odabrati stranu

Ovaj dan upravo je postao puno bolji: objavljen je kratki trailer za treću sezonu serije The Crown

Netflix najavljuje da nova sezona s Oliviom Colman stiže 17. studenog

FOTO: screenshot YouTube

Danas je konačno objavljen prvi teaser za treću sezonu serije The Crown koja prati život kraljice Elizabete II. Kratki video traje tek 21 sekundu, a u njemu se kroz odškrinuta vrata pojavljuje Olivia Colman koja u trećoj sezoni igra ulogu kraljice.

Colman na sebi ima kompletnu kraljevsku odoru koja se sastoji od raskošne haljine, tijare i legendarne plave lente Kraljevskog viktorijanskog reda. Treća sezona serije stiže na Netflix 17. studenog 2019. godine.

Oskarovka u glavnoj ulozi

Olivia Colman, koja u novoj sezoni glumi kraljicu Elizabetu II., ove je godine osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu u filmu Miljenica. U tom je filmu, inače, glumila kraljicu Anu.

Sama serija The Crown povijesna je drama koja, kao što smo spomenuli, prati vladavinu kraljice Elizabete II. U prve dvije sezone kraljicu je glumila Claire Foy, a prva sezona bavila se periodom od 1947., kada se udala kraljica udala za princa Philipa pa sve do 1955. i raspada veze između njezine sestre Margareth i Petera Townsenda. Druga sezona prati razdoblje od Sueske krize 1956. godine do 1964., odnosno rođenja princa Edwarda koji je najmlađe dijete kraljice Elizabete i princa Philipa.

Radnja treće sezone odnosit će se na razdoblje od 1964. do 1976 . godine i pokrit će dva premijerska mandata Harolda Wilsona.