Nekad je nužno odabrati stranu

Ovaj tjedan se pojavilo nekoliko fora trailera, poput onog za nastavak hita s morskim psima. Napravili smo mali pregled

Među njima je trailer za Mindhunter, ali i potencijalno odličan trash akcijski film s Nicholas Cageom

Možda biste u nedjelju poslijepodne mogli izdvojiti nekoliko minuta i provjeriti kakve nas serije i filmovi očekuju u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci. Moramo priznati, ne možemo se odlučiti iščekujemo li nestrpljivije novu sezonu Netflixove serije Mindhunter ili novi akcijski film s Nicholasom Cageom. Međutim, lagali bismo kad ne bismo priznali i da nas jako interesira i horor film s ogromnim morskim psima koji love tinejdžerke.

1. Mindhunter

Netflixova cijenjena serija Mindhunter konačno kreće s drugom sezonom 16. kolovoza, a uoči startanja, konačno smo dobili i trailer za drugu sezonu. I u njoj, serija će pratiti razvoj kriminalne psihologije i izradu psiholoških profila zločinaca, a neke od epizoda druge sezone režirat će i čuveni redatelj David Fincher.

2. The Day Shall Come

Crni humor je nekad ponajbolji humor, što očito misli i režiser Christopher Morris, poznat po filmu Four Lions koji se sprda s terorizmom. Sličnu premisu ima i njegova serija The Day Shall Come u kojoj jednog čudaka američki agenti žele optužiti za terorizam, kako bi ispali face koje su uhitile šefa terorističke ćelije.

3. Katy Keene

https://www.youtube.com/watch?v=1KpPusuHMaE

Katy Keene je spinoff serija Riverdalea, američke teen serije koja prati život srednjoškolaca na sjeveroistoku SAD-a. Radnja ove serije neće biti smještena u Riverdale, već u New York, ali čini se da je atmosfera teen serije gotovo jednako dobro pogođena.

4. Carnival Row

Nismo baš sasvim sigurni gdje bismo svrstali seriju Carnival Row, no najlakše bi možda bilo u fantasy žanr. Radnja je smještena u fikcionalnu verziju kraja 19. stoljeća, a serija će se baviti temama opresije i potlačivanja. Ali imat će i glazbu, vile i još neka druga čarobna stvorenja. U seriji koja će biti dostupna na Amazon Primeu glume Orlando Bloom i Cara Delevigne.

5. Pain and Glory

Za ulogu u filmu Pain and Glory Antonio Banderas je već dobio nagradu za najboljeg glumca na filmskom festivalu u Cannesu, a film bi se u kinima trebao pojaviti negdje oko listopada, dok je trailer prvi puta izašao ovaj tjedan. U filmu, Banderasov lik filmskog redatelja promišlja o svojim životnim odlukama u trenutku kad mu se život počne raspadati.

6. Honey Boy

Honey Boy je film u kojem Shia LaBeouf glumi lika koji se temelji na njegovom ocu. LaBeouf sam potpisuje i režiju. Radi se o filmu koji tematizira pokušaj sina da se nakon teškog djetinjstva ponovno pokušava sastati sa svojim ocem, no otac ima problema s mentalnim zdravljem.

7. Running with the Devil

Nicholas Cage. Laurence Fishburne. Akcijski film kojem premisa zvuči relativno dobro na papiru. To je Running with the Devil. Premda nemamo visoka očekivanja, možda je Cageov imidž dovoljan da izvuče ovu premisu. CEO ogromnog internacionalnog konglomerata šalje dvojicu svojih najboljih agenata da istraže zašto im pošiljke kokaina netko presreće i krade tijekom transporta. Poster sadrži helikopter i ljutitog Cagea i Fishburnea. Ne trebamo više argumenata od toga.

8. 47 meters down: Uncaged

Ne znamo za vas, ali nama baš fali jedan horror film u kojem su antagonisti ogromni morski psi koji žele pojesti četiri tinejdžerke dok istražuju izgubljeni grad pod morem. S filmom 45 meters down: Uncaged, dobili smo konačno taj film. Presretni smo.