Ovo je sedam velikih filmova koji bi mogli biti toliko loši da će vam možda uništiti apsolutno cijelo ljeto

Uz sve genijalne filmove koji stižu ovo ljeto, dolazi i par vrlo osrednjih

FOTO: YouTube

U Hollywoodu postoje dvije velike sezone, ona pred Božić i ona ljetna. Već je nekako postalo uobičajeno da nas upravo u ovo vrijeme zapljuskuju najave za filmove koji će biti genijalni, veliki i važni. Vjerojatno će doista iz tog mora filmskih traka isplivati neki brutalno dobar blockbuster, ali još je vjerojatnije da će biti masa onih koji će biti jednostavno loši.

Nije da se smatram nekim osobito nadarenim vidovnjakom. Dapače. Konzultirao sam se s internet stručnjacima i svi imaju osjećaj da će ovih sedam filmova biti najgore što nam ljeto 2015. sprema.

1. Poltergeist

U ovom filmu naletjet ćete na gomilu glumaca koje vrlo vjerojatno nećete prepoznati. Osim toga, „Poltergeista“ se opisuje kao revizionističku verziju originala, što obično nikad ne sluti na dobro. A činjenica da se radi o još jednom 3D filmu, samo će dodatno naglasiti slojeve lošosti u ovom hororu.

https://www.youtube.com/watch?v=ViWTPto3atU

2. Aloha

Emma Stone, Bradley Cooper i Rachel McAdams zasigurno su podigli zvijezdanu prašinu oko ovog filma, ali ako je za vjerovati Amy Pascal iz Sonyja, onda je film jednostavno loš. Ona je scenarij nazvala ridikuloznim i dodala da određena mjesta u filmu naprasto nemaju nikakvog smisla. Osim toga, zaista nema potrebe da vam o tome govorim više jer smo svi mogli o tome čitati kad su u javnost procurili njezini maliciozni mejlovi.

Plus, apsolutno svi su zgroženi činjenicom da Emma Stone glumi azijatkinju. I to vrlo loše.

3. Jurassic World

Okej, radi se o nastavku filma „Jurassic Park“ na koji smo čekali desetljeće i po’. Vjerojatno će biti hit, ali u slučaju da milijarde uložene u produkciju „Jurassic Worlda“ odu u vjetar, želim moći reći: „Rekao sam vam“.

4. Ted 2

Lagao bih kad bih rekao da „Ted“ nije bio smiješan, ali nisam baš uvjeren da Seth McFarlane može napraviti dobar nastavak. Kad smo već kod toga, čini se da je tema ljeta 2015. filmski nastavci. Na stranu to, Mark Wahlberg se očito vraća sa svojim čudnovatim prijateljem da još jednom istraži nastranosti plišane seksualnosti.

5. Terminator: Genisys

U slučaju ako ste se ikad pitali, da Arnold Schwarzenegger je još uvijek živ. Svoj 70. rođendan odlučio je proslaviti s novim nastavkom o robotu iz budućnosti i to je sve što imam za reći o tome.

6. Magic Mike XXL

Channing Tatum svoj će sixpack još jednom pokušati prodati kao striper s velikim srcem. Koliko se god ja nadao da će ovaj film slavno propasti, činjenica je da će vaša djevojka uz sve ostale žene na ovom svijetu pohrliti u kino i tako ovaj film odvesti do slave.

7. Mission: Impossible – Rogue Nation

Tom Cruise se vraća kako bi spasio svijet kao Ethan Hunt, opet. U ovom nastavku Cruise sa svojim timom lovi grupu plaćenih ubojica koji se zovu Sindikat. Pa Tome,dobrodošao u Hrvatsku!