Nekad je nužno odabrati stranu

Ovoj curici prilično dobro ide sviranje bubnjeva i ljudi na internetu su pomalo opsjednuti njenom izvedbom Zeppelina

Johanne ima 10 godina i nedavno je pobijedila na danskom Supertalentu

Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je prilično uzbudljivo za 10-godišnju Johanne Astrid Paulsen. Ova mala bubnjarka odlučila se prijaviti na natjecanje danske verzije Supertalenta, a svojim sviranjem bubnjeva jednako je impresionirala članove žirija i publiku. Mala Johanne došla je do finala i pobijedila, a ostali stali natjecatelji nisu se bunili.

Jednoglasno su joj čestitali na pobjedi, a Johanne sada ozbiljno razmišlja o karijeri rock bubnjarke. U talent show je upala tako što je poslala kompilacijski video na kojem svira bubnjarske dionice različitih pjesama, a gledatelje danskog supertalenta oduševila je interpretacijom Killing in the Name Of grupe Rage Against the Machine, te još jednog klasika, Whole Lotta Love Led Zepellina.

Kad odraste želi svirati u rock bendu

Dok je u svim ranijim krugovima natjecanja svirala uz matricu, u finalu danskog Supertalenta na pozornici joj se pridružio pravi bend, rock veterani D-A-D, čije ime zapravo znači Disneyland After Dark. Pobjedu je odnijela 8. travnja i od tada postala potpuni hit na internetu.

Pobjeda joj je ujedno donijela i solidnu novčanu nagradu: 250 tisuća danskih kruna, što je skoro četvrt milijuna kuna. Nakon pobjede, Johanne je rekla kako sada želi još više svirati, a voljela bi imati svoj bend. “Nisam puno razmišljala o tome, ali jednostavno znam da moram svirati bubnjeve kad odrastem”, kaže 10-godišnja bubnjarka.

Svira kao profesionalac
Svira kao profesionalac
Facebook