Nekad je nužno odabrati stranu

Paul McCartney je objavio fotku lika kojeg glumi u novim Piratima s Kariba, izgleda neprepoznatljivo i vrlo uvjerljivo

Pjevač je prije nekoliko mjeseci najavio kako će imati malu ulogu u filmu

FOTO: Twitter

Konačno znamo kako će Paul McCartney izgledati u novom, petom nastavku Pirata s Kariba. Nekadašnji član Beatlesa krajem prošle godine najavio je kako će imati epizodnu ulogu u Piratima, ali tada nije dao neke specifične detalje. Nije prvi glazbenik ovakvog kalibra s ulogom u toj franšizi, jer prije njega, Keith Richards iz Rolling Stonesa glumio je oca Jacka Sparrowa, kapetana Edwarda Teaguea, u dva nastavka.

Paul McCartney objavio je službenu promo fotku svojeg lika iz novog nastavka Pirata prošle nedjelje na društvenim mrežama, popraćenu hashtagom #PiratesLife (‘gusarski život’), i doista ga je teško prepoznati. Piratski kostim definitivno izgleda uvjerljivo, a McCartneyev lik ima tamnu, skoro crnu kosu u kojoj su zavezani ukrasi minijaturnih lubanja, crnu šminku oko očiju, nosi piratsku maramu i preko nje šešir, ima prodoran pogled, a u ruci drži nekoliko karata.

Još ne znamo kako se zove McCartneyev lik

Kako se zove lik kojeg tumači i kakvu svrhu ima u novoj priči? To nam Paul McCartney još nije obznanio. Prije dva mjeseca, časopis E! Online je izvještavao o glasinama u vezi njegovog lika, i naveo neslužbenu informaciju kako će McCartney glumiti zatvorskog čuvara. Možda ćemo morati čekati premijeru filma da bismo konačno saznali koja je njegova uloga. Peti nastavak Pirata s Kariba u domaća kina stiže u četvrtak, 25. svibnja.