Nekad je nužno odabrati stranu

Pixar priprema novi crtić i izbacili su prvi trailer; zove se Coco i izgleda jako zabavno

Disney-Pixar predstavlja prvi trailer za svoj novi animirani film, Coco

Coco dolazi u kina krajem godine
FOTO: Disney-Pixar/YouTube

Animacijski studio Pixar upravo je objavio trailer za svoj najnoviji dugometražni film Coco. Priča prati dječaka Miguela (Anthony Gonzales) koji želi postati glazbena zvijezda poput svojeg idola Ernesta de la Cruza (Benjamin Bratt), iako je u njegovoj obitelji već generacijama zabranjeno ikakvo bavljenje glazbom.

Miguel se, nakon bizarnog spleta okolnosti, nađe usred avanture koja ga vodi u Zemlju smrti, gdje upoznaje suludog prevaranta Hectora (Gael García Bernal), i s njim kreće na put sa ciljem da otkriju istinu o prošlosti Miguelove obitelji, i razlog zbog kojeg su svojim članovima davno odlučili zabraniti glazbu.

Coco stiže u svjetska kina krajem 2017.

Ovaj animirani film režira Lee Unkrich (redatelj trećeg nastavka Priče o igračkama), uz asistenciju Adriana Moline (storyboard ilustrator za Monsters University), dok film producira Darla K. Anderson, koja je zaslužna za Priču o igračkama 3.

Film dolazi u svjetska kina krajem ove godine. Coco je zapravo posveta meksičkim ranchero filmovima, a s obzirom na radnju, ovo će zasigurno biti crtić krcat glazbom.