Pogledajte trailer za novi film Tima Burtona. Nastavak kultnog 'Beetlejuicea' okuplja genijalnu glumačku ekipu

Film "Beetlejuice Beetlejuice" u kina stiže 6. rujna a uz Winonu Ryder, Catherine O'Hara i Michaela Keatona glume Jenna Ortega, Willem Dafoe, Justin Theroux i Monica Bellucci

FOTO: IMDB

Warner Bros objavio je prvi teaser trailer za film “Beetlejuice Beetlejuice”, sequel slavnog prethodnika Tima Burtona iz 1988., u kojemu, 36 godina kasnije, ponovo glume Winona Ryder i Catherine O’Hara, a u ulozi ludog duha Bubimira ponovo je Michael Keaton.

Burton je dugo najavljivao nastavak svojeg kultnog filma, a planovi su napokon postali stvarnost početkom prošle godine, kada je dogovorena suradnja s Jennom Ortega, zvijezdom “Srijede”, hit serije koju je Burton režirao i producirao za Netflix.

Winona Ryder vraća se kao Lydia Deetz, majka lika koji utjelovljuje Ortega. Vraća se i Catherine O’Hara, a franšizi se pridružuju Willem Dafoe, Justin Theroux i Monica Bellucci.

Film “Beetlejuice Beetlejuice” stiže 6. rujna. Originalni “Beetlejuice”, u nas preveden kao “Bubimir”, upisao se u povijest globalne pop kulture kao klasik filmske komedije i horora. Osvojio je Oscara za najbolju šminku i zaradio 80 milijuna dolara uz budžet od 15 milijuna dolara.