Pogledali smo prvi trailer za Halo 5 i cijela redakcija je poludjela od sreće

Igrica koju čekamo godinama je uskoro tu, trebamo se strpiti još samo 7 mjeseci

Sinoć su vjerojatno oboreni rekordi. Prikazana je zadnja epizoda Walking Deada ove sezone, i iako podatci o gledanosti još uvijek nisu objavljeni, šanse su da je ovo bila najgledanija epizoda u povijesti. A kada imate najgledaniju epizodu u povijesti, onda se oglašivači bacaju oko vas da bi ugurali koju sekunde reklame.

Microsoft nas je jučer razveselio s novim trailerom za svoju hiper-popularnu igricu Halo. Izbacili su dva trailera, oba igrana i bez ijedne scene iz same igrice. Možda nismo dobili scene iz igrice, ali su u Microsoftu natuknuli o čemu bi se moglo raditi.

Igrica iz dvije različite perspektive

Halo 5: Guardians nam predstavlja dosad neviđenog vojnika koji se zove Locke. Dobili smo dva trailera, jedan iz Lockove perspektive u kojoj on vjeruje da je Master Chief, lik iz prethodnog nastavka, izdajica s kojim se treba obračunati. Drugi trailer je iz perspektive Master Chiefa koji pokušava ispričati svoju stranu priče.

https://www.youtube.com/watch?v=tHQiYPiNVEE

Obje reklame zvuče poprilično misteriozno, no za sada se čini da će igrica zaista pratiti priču iz dvije perspektive, i vjerojatno ćemo moći igrati s oba lika.

https://www.youtube.com/watch?v=9rd8FWUCCZk

Novi nastavak Haloa, koji je izuzetno važna franšiza za Microsoft i Xbox (do sada su prodali preko 60 milijuna primjeraka i zaradili preko tri milijarde dolara), će u prodaju krenuti 27. listopada ove godine.