Nekad je nužno odabrati stranu

Pojavio se trailer za novi mjuzikl o začetniku cirkusa P.T. Barnumu; glumi Hugh Jackman i izgleda obećavajuće

The Greatest Showman stiže u kina na Božić, glumi i Zac Efron

FOTO: Screenshot / 20th Century Fox

Na Božić stiže biografska priča o P. T. Barnumu, osnivaču i vlasniku svjetski poznatog istoimenog cirkusa, zapravo začetnika koncepta cirkusa kakvog danas poznajemo. Film je nazvan The Greatest Showman i najavljen je kao mjuzikl. Barnuma će glumiti Hugh Jackman kojem će, nakon Les Miserables, ovo biti druga pjevačka uloga.

“The Greatest Showman je prilično hrabro napravljen originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa. Inspiriran je ambicijom i maštom P. T. Barnuma, vizionara koji se uzdigao iz ničega da bi naposljetku stvorio cirkuski spektakl koji je postao svjetskom atrakcijom”, stoji u priopćenju za medije.

Na snimanju izbio požar

Film režira Michael Gracey kojem će ovo biti redateljski debi, a za songove su zaduženi Benj Pasek i Justin Paul koji su ove godine osvojili Oscara za glazbu u La La Landu. Jackmanu će se u glavnim ulogama pridružiti Zac Efron, Michelle Williams i Rebecca Ferguson.

Redatelj je film predstavio kao spoj Priče sa zapadne strane i Moje pjesme moji snovi. Radnja zvuči zabavno, no već je bilo ozbiljnijih problema. Recimo, mediji javljaju da je Hugh Jackman Efrona iz požara koji je zahvatio set. No, snimanje teče po planu te bi The Greatest Showman u naša kina trebao stići 25. prosinca.