Ponosno predstavljamo Bili libar, novu knjigu Borisa Dežulovića u izdanju Telegrama. Možete je naručiti ovdje

Pretplatnici Telegrama i Telesporta knjigu mogu kupiti već danas po posebnoj cijeni

FOTO: Telegram ilustracija

Redakcija Telegrama ponosno predstavlja Bili libar, novu knjigu priča Borisa Dežulovića, jednog od najboljih hrvatskih novinara, pisaca i pripovjedača. Knjiga Bili libar izlazi u Telegramovoj nakladi, a sadrži Dežulovićeve priče o sportu, Hajduku, ljubavi i vječnom životu.

Nitko o sportu ne piše poput Dežulovića. Riječ je o pripovjedaču koji i od minornog, sporednog detalja može isplesti epsku priču. Njegove priče sportske tematike rijetke su, ali legendarne, pa smo izuzetno ponosni što ih sada možemo ponuditi na 300 stranica tvrdog uveza.

Bili libar u knjižarama će se naći sredinom lipnja, a za čitatelje Telegrama omogućili smo ekskluzivnu prednarudžbu: možete je naručiti već danas, kako biste bili među prvima koji će kroz desetak dana dobiti novog Dežulovića. Pretplatnici Telegrama i Telesporta Bili libar mogu kupiti po posebnoj cijeni od samo 99 kuna, odnosno 50 kuna manje od redovne, koja iznosi 149 kuna.

Ako još niste pretplatnik Telegrama, a želite Dežulovića po posebnoj cijeni, kliknite ovdje i odaberite jedan od pretplatničkih paketa, nakon čega će vam Bili libar biti dostupan po pretplatničkoj cijeni.

Tomić: Dežulović je najbolji

U ovoj knjizi reći će vam Dežulović mnogo toga o sebi, mnogo više nego što ste mogli saznati čitajući njegove kolumne o poslovično teškim društveno-političkim temama, ali neće vam dati da se za to uhvatite. Koristit će Hajduk kao medij razotkrivajući sebe, a sebe da bi razotkrio Hajduk na način na koji nitko nikad nije.

Pogovor za knjigu napisao je poznati novinar i književnik Ante Tomić, ustvrdivši kako je “žalosna činjenica da je Hajduk uvijek djelovao bolje na papiru nego na travnjaku. Imao je bolje pisce nego nogometaše, a najbolji je među njima, treba li to uopće napominjati, Boris Dežulović”.

‘Knjiga o ljubavi i vječnom životu’

Dio priča iz Bilog libra izlazio je na Telesportu i drugim izdanjima, a neke su sasvim nove i nikad dosad objavljene. “Pitate li Borisa Dežulovića, po svoj prilici će vam slagati da Bili libar nije, barem dijelom, i knjiga o Borisu Dežuloviću”, kaže urednik knjige i glavni urednik Telesporta Aleksandar Holiga: “Pitate li mene, koji sam imao tu čast sudjelovati u ovoj akciji iz koje je pao gol, to je knjiga o ljubavi i vječnom životu”.

Za ekskluzivnu prednarudžbu kliknite ovdje i budite među prvima koji će dobiti svoj primjerak, uz posebnu cijenu za naše pretplatnike.