Potvrđeno je da se Orlando Bloom vraća u petom nastavku 'Pirata s Kariba'

Usprkos nedavnim vijestima, Bloom će ponovno glumiti Willa Turnera

Prema prvim najavama Orlando Bloom je trebao biti izostavljen i iz petog nastavka super uspješnog serijala “Pirati s Kariba”. O tome se špekuliralo mjesecima, a kad je objavljena vijest kako je jedna od važnijih uloga pripala mladom Australcu Brentonu Thwaitesu, činilo se da je Bloom zauvijek raskrstio sa ovom franšizom.

No planovi se mijenjaju, pa tako i ovaj. Tijekom Disneyeve prezentacije D23, potvrđeno je kako će Orlando Bloom ipak glumiti Willa Turnera u petom nastavku Pirata, koji će se zvati “Dead Men Tell No Tales”. Očekivano, Johnny Depp se vraća u ulogu kapetana Jacka Sparrowa, a nova imena u glumačkoj postavi su i Kaya Scodelario, Javier Bardem i David Wenham. Negativci Barbossa (Geoffrey Rush), Gibbs (Kevin R. McNally) i Scrum (Stephen Graham) također će se pojaviti u novom filmu.

Veći dio filma je već snimljen u Australili početkom ove godine, a cijeli projekt se držao u velikoj tajnosti tako da je do sada bilo poznato vrlo malo informacija. Režirali su ga Joachim Ronning i Espen Sandberg, kojima je to prvi susret s “Piratima s Kariba”. Dosadašnji nastavci ovog filma su zaradili 3.7 milijardi dolara, što ih je svrstalo u 10 najuspješnijih filmskih franšiza svih vremena.